Passa al contingut principal

ELS ALTRES DIES

 

Música per tu: First Time Ever I Saw Your Face – Roberta Flack

 

 a Rosa Morata

Ara arribaria a casa. Cansat i amb ganes de veure't. No per dir-nos res important, si no per constatar que encara hi som, com els altres dies. Ens besaríem de passada, i prepararíem junts el sopar explicant-nos coses nostres, entre riures i algun silenci afectuós.

Faríem com qui es discuteix per rentar els plats després de sopar i, abans de parar la taula, ja hauríem viatjat fins a platges d'arena blanca viscudes a cavall de l'estiu i la tardor. Tot seria afany, i desig l'un de l'altre. I em perdria en el vol de la faldilla acampanada en girar-te. T'aturaria tant sols la meva abraçada. Fugiries amb els coberts cap a la taula i correria al teu darrere per encalçar-te. Soparíem comentant les notícies del que passa. I passaria que ens sabríem més a prop després de tantes tardes...

En acabar de sopar, la meva mà reposaria entre les teves cuixes i reprendríem el joc inacabat de carícies i besades. Petits rituals quotidians que ara manquen. Tot sembla més petit sense la teva llum i més fosc sense la teva mirada. En va miro el mur on ens estimarem, els camins d'horabaixa, les escales cap el port i la vida que s'escapa.

Sant Pere, març de 1991

Comentaris

Unknown ha dit…
És preciós...
La màgia dels silencies ,
De l'amor còmplice de l'amor...
Gràcies 🌹
Boladevidre ha dit…
Gràcies! 😘😘😘
Sí, es tracta d'amor. D'aquella mena d'amor que es troba a faltar...